Svenska hjältar

Att det finns goda människor blir ibland uppenbart, som exempelvis i en artikel från Aftonbladet då man rapporterar om Jone – som jobbar för att göra livet lättare för barn som har det svårt.

Det är i samband med programmet ”Svenska hjältar” då man hyllar de som gjort någonting extra som Jone lyfts upp. Och det är inte första gången Jone gör någonting för andra än sig själv. Redan som 20-åring cyklade han till Skottland för att samla in pengar till den brittiska  cancerfonden och innan dess sålde han som barn teckningar för att samla in pengar till Rädda barnen. Han är med andra ord en klockren hjälte och en kan inte annat än önska att det fanns flera än honom. Det han enligt artikeln gör nu för de sjuka barnen är att renovera deras hem, så att de ska komma hem till ett fint hem som är inrett enligt deras intresse. Någonting som alla borde göra för sina barn, oavsett om de är sjuka eller inte – men alla föräldrar har inte möjlighet att göra detta och det är då Jone kommer till deras undsättning.

Inred för ditt barn

Om du däremot är en föräldrar som har möjlighet att lägga pengar på inredning ska du inte glömma att även ditt barns rum behöver få sin dos. Om du är osäker på vad du ska ha för inredning rekommenderar vi att du läser denna artikel från Leva & Bo där man lyfter fem tydliga inredningstrender för 2016. Bland annat kan du läsa om gröna växter och en naturkänsla, någonting som även gäller i barnets rum. Glöm inte heller vikten av bra ljus i barnrummet, det mår barnet bra av. Du hittar enkelt en snygg och stor taklampa om du väljer att göra dina inköp på nätet. Undersökningar visar att onlinehandeln blir allt vanligare (det märktes om inte annat i julhandeln) och 2016 beräknas inte vara ett undantag.