Vad kommer bli årets julklapp

Snart är det åter december och då börjar julklappstankarna att omfamna oss. Vad som kommer att bli årets julklapp är alltid lika spännande. 

2527786-julklapp-2Aktivitetsband, bakmaskin, spikmatta eller cd-skiva. Ja, under åren har det blivit en rad olika prylar som av HUI lyfts fram som den sak som ska få representera samtiden. Och visst är det ganska spännande för det gör att man under december går och gissar på avd det skulle kunna vara. Oavsett om man ska köpa julklapp till pappa eller om det är till sin kärlek så är det lite extra kul om man skulle pricka in årets julklapp.

Oddsen

Just nu pågår det stora odds på vad man tror sig ska bli årets julklapp. Det kan vara lika roligt att följa som att själv ge sig in i tävlingen och vara med och betta. Enligt Aftonbladet rör det sig inte om någon pryl detta år, utan nu handlar det om en donation. en pryl som är med bland de val som man kan välja är den omtalade skärbrädan av Moberg, som går loss på hela 4000 kronor. Dock anser Paff att detta är en pryl som är för dyr för att ta en seger, men den är rolig att ha med. Och för alla som har lite beslutsångest över avd man ska handla till sina nära och kära så är det ett bra tillfälle att gå igenom listan med olika julklappsidéer för att se om man  hittar något som passar. Annars kan vi tipsa om prylen som suger upp spindlar och är perfekt för alla med fobi.

Utgå från personen

För att det ska bli så bra som möjligt är det bäst att utgå från personen som man ska handla till och köper man med hjärtat i tron om att personen kommer uppskatta gåvan så har man inget att vara orolig för. Kanske om man är nervös så kan man redan nu börja luska i om personen uttrycker något som den saknar eller skulle vilka ha. Då är det bara att slå till och hoppas på att den inte kommer gå och handla den själv.